Home » Over mij

Zeilen vereist ultieme samenwerking

Een paar jaar geleden ben ik gestart als coach op het gebied van Samenwerken. De inspiratie hiervoor is mijn vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar. Als buurtbemiddelaar help je buren om onderlinge conflicten op te lossen.

Vanuit mijn eigen professionele werkervaring ken ik het heerlijke gevoel om in een flow te zitten wanneer een samenwerking soepel verloopt, maar ik ken ook het nare gevoel als de onderlinge verhoudingen verstoord zijn of dat de samenwerking niet lekker loopt. Dit heeft zijn weerslag op de resultaten en de energie die je krijgt of juist verliest.

Naast mijn coachpraktijk heb ik werkervaring bij gemeenten als Projectleider en Programmaregisseur Regionale Samenwerking en Economie.
Vanuit de projectleidersrol heb ik o.a. gewerkt aan de realisatie van complexe bouwprojecten, beleidsvisies en de opzet en implementatie van projectmatig werken.
Vanuit de rol van programmaregisseur werk ik namens de gemeente samen met andere gemeenten en kennisinstellingen aan thema’s zoals bijvoorbeeld Vestigingsklimaat Topcluster AgriFood, Gezonde en Duurzame Voeding, Klimaatneutraal en Natuur en Landschap.